10 SZOKATLAN GYEREK ✔️ AKIK SOKKOLÓ ÉLETET ÉLNEK! [LEGJOBB]


10 Szokatlan gyerek, akiknek az élete rendkívül sokkoló és megdöbbentő!
▶MÉG TÖBB VIDEÓ ITT▶▶▶ https://goo.gl/ycp2Mm

Gyereknek lenni rendkívül jó dolog, amire csak akkor döbben rá az ember igazán, amikor felnő. Gyerekkorban szinte semmi felelősségünk nincs az iskolán és néhány elvégzendő házimunkán kívül.
Nos ha te még is úgy érzed, hogy a korai éveid sokkal nehezebbek voltak néhány másik gyerekénél, akkor jobb ha tudod, hogy léteznek olyan gyerekek is a földön, akik rendkívül sokkoló életet élnek.
Ezek a gyerekek olyan betegségekkel, vagy rendellenességekkel élnek együtt, amit egyáltalán nem nevezhetünk átlagosnak, vagy megszokottnak.

Az ahren testvérek
Bárkinek, akinek van egy kisebb testvére, vagy esetleg gyerekei, tudja azt, hogy a gyerekek a fejlődésük során rendkívül sokat képesek enni. De ott vannak az ahren testvérek, akik még ezeket a gyerekekeit is nagymértékben túlszárnyalják.
A 12 éves ikerpár egy furcsa betegségben szenved, aminek következtében ez a két fiú folyamatos eszik, szinte megállás nélkül, bárhol és bármikor.

arya permana
A mai világunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megpróbálja rávenni a gyerekeket arra, hogy aktív életet éljenek, hogy képesek legyünk a túlsúlyos és lusta gyerekek számát csökkenteni.
Nos arya permana a tökéletes példa arra, hogy mi történik abban az esetben, ha egy szülő egyáltalán nem figyel oda a gyermeke aktív és egészséges életmódjára.
Ez az indonéziai fiú a legkövérebb gyereke a világon, aki 10 éves korára elérte a a 191 kg ot, ami az ötszerese egy 10 éves gyerek átlag testsúlyának.

ben underwood
Talán már te is hallottál arról, hogy a vak embereknek sokkal kifinomultabb a hallásuk, mint egy olyan embernek, akinek semmi baj nincs a látásával.
Nos Ben ezt a kifinomult hallást, egy sokkal magasabb szintre fejlesztette.
Az észak kaliforniai fiú 3 éves korában vesztette el a látását, de ennek ellenére nem adta fel és elsajátított egy olyan technikát, aminek köszönhetően a látása nélkül is képes a körülötte lévő tárgyakat érzékelni.

sophie green
Annak ellenére, hogy sophienak egy hatalmas problémával kell szembenéznie minden egyes nap, ennek a lánynak sikerült egy nem mindennapi dologhoz alkalmazkodnia.
Sophie green karok nélkül született, aminek hallatán talán most azt gondolod, hogy ez nagyban lecsökkentette a lány képességeit, de ez egyáltalán nincs így.

Evan Fasciano
Evan Fasciano egy olyan furcsa rendellenességben szenved, aminek köszönhetően ennek a fiúnaka bőre az átlagosnál nagyjából 10x gyorsabban nő.

Twinkle Dwivedi
Az észak indiai lucknow nevű településeben egy olyan lány lakik, aki a logika minden egyes pontjával teljes mértékben szembemegy.
És hogy mi is olyan furcsa twinkle dwivedi esetében?

Isaac Hughes
Első ránézésre úgy tűnhet, hogy isaac csak egy átlagos 9 éves fiú.
Nos ez csak addig van így, míg arra nem kéri valaki ezt a fiút, hogy vágjon valami vicces arcot, vagy próbáljon meg mosolyogni, ugyanis erre a fiú teljes mértékben képtelen.

Shoaib és abdul rasheed
A legtöbbünk számára teljesen normális az, hogy egy kicsit elálmosodunk, amikor a nap lemegy és elkezd kint besötétedni.
Nos shoaib és abdul ezt az esti fáradságot egy teljesen új szemszögből mutatja be a világnak.
a 9 és 13 éves fiúk a nappali órákban teljesen aktív és normális életet élnek, de abban a pillanatba, hogy a nap lemegy és elkezd besötétedni ez a pakisztáni testvérpár, egyik pillanatról a másikra, egyszerűen kikapcsol.

Rahma harun
A legtöbb ember, aki először látja ezt a lányt, nem hisz majd a szemének.
A lány nagyjából 6 hónapos lehetett, amikor a karjai, lábai és a felsőtestének nagy része megállta a fejlődésben.
Ennek eredményeképp a lány arra kényszerült, hogy a z élete nagy részét egy lavórban töltse, mivel csak így képes egy ülő pozícióban maradni.


Comments